måndag 22 oktober 2012

Sjuk?

Bestämde mig för att åka hem från skolan idag (har dock inget internet då jag bloggar från mobilen, så uppdaterar när jag är hemma) för jag känner mig inte alls bra, mår hemskt dåligt och har ont i magen. Hoppas jag inte blir magsjuk bara!

Var nyss och köpte cigaretter, och fick en riktigt obehaglig blick från tjejen i kassan. Förstår inte varför de inte frågar efter mitt ID istället för att typ vänta på att jag ska få dåligt samvete och säga "Förlåt, jag är inte 18. Stoppa tillbaks ciggen i hyllan"! Varför tvivla istället för att få ett bevis? Jag är ju 19 också, så vet inte hur folk kan missta mig för 15-16..

Ni vet såna där människor som är hemskt opålitliga, såna man knappt vågar säga hej åt utan att vara rädd att få ett rykte om sig? Jag känner många sådana, och det är så jobbigt. Man vill deras bästa när man säger att de borde sluta ljuga och göra dåliga saker, men de tar det som en pik och tar illa upp. Visst finns det dem som har det jobbigt och "ljuger sig ett annat liv", men alla borde titta sanningen i vitögat och ta tag i sitt liv. Problem försvinner inte, och människor som mår dåligt ska göra något åt det och inte ljuga. Alla ser sanningen utom du själv!


Av någon anledning finns den här på min telefon......Kom ihåg att kommentera,
rösta på min poll och visa
dina reaktioner för
mitt inlägg där nere ;)

Facebooksidan - Gå in och gilla :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en kommentar!